Завантаження ...
Новобудови Києва

Активний четвер на зв'язку 

Активний четвер на зв'язку  фото

"Активний четвер" - це ініціатива активних мешканців міста Славутич. Щотижня, в рамках цього проекту, місцеві жителі збираються у Офісі підтримки громадських ініціатив, щоб обговорювати та шукати рішення для різних проблем, які стосуються їхнього міста.

Однією з тем, які обговорюються, є вихід з інформаційної "бульбашки" і способи пошуку альтернативної та цікавої інформації. Учасники зустрічі обговорюють, як можна робити інформацію про різні справи, включаючи бізнес, підприємства, проекти та місто Славутич, більш цікавою та привабливою. Також розглядається питання, як можна зробити веб-сторінки популярними та цікавими для аудиторії.

Організатори закликають всіх, хто відвідав цю зустріч, залишати свої коментарі щодо корисності заходу. "Активний четвер" є відкритим для всіх бажаючих, і теми для обговорення можуть пропонувати і самі мешканці міста або команда Офісу підтримки громадських ініціатив.

Загалом, ініціатива "Активний четвер" спрямована на інформування місцевих жителів про те, як вони можуть вплинути на рішення влади та приймати участь у вирішенні проблем міста. Організатори збирають ідеї проектів та варіанти рішення актуальних завдань для подальшого внесення їх до Плану повоєнного відновлення Славутича.

Наступний "Активний четвер" запланований на 19 жовтня з 17:00 до 18:00, а також в цей день о 18:00 розпочнеться кінопоказ від 86: Кіноклубу. Анонси всіх кінопоказів можна знайти в групі 86: Кіноклуб.

Активний четвер на зв'язку  фото №1
Активний четвер на зв'язку  фото №2
Активний четвер на зв'язку  фото №3
Активний четвер на зв'язку  фото №4
Активний четвер на зв'язку  фото №5


Фото: Офіс підтримки громадських ініціатив м.Славутич


Приєднуйтесь до Телеграм каналу та Вайбер

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: