Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Реальність сьогодення вимагає нових знань

Реальність сьогодення вимагає нових знань фото

У жовтні 2023 року спільно з Центром протимінної діяльності Державної служби транспорту України заплановані навчання з мінної безпеки для учнів навчальних закладів міста Славутича.

11 жовтня відбувся інформаційний захід для учнів Славутицької гімназії "КрОКус". Під час цього заходу фахівці навчального центру взаємодії з дітьми провели інтерактивні заняття, під час яких діти отримали інформацію про види вибухонебезпечних предметів, розпізнавання небезпечних територій, розпізнавання офіційних та неофіційних попереджувальних знаків, а також правила безпечної поведінки при виявленні вибухонебезпечних предметів тощо.

Важливо пам'ятати, що дотримання правил безпеки є критично важливим для збереження життя та здоров'я людей. Інформований громадянин - це громадянин, який готовий до дії та знає, як взаємодіяти з вибухонебезпечними предметами.

Організатори подякували працівникам Центру протимінної діяльності за співпрацю та Катерині Ісаєвій за організацію навчання. Ця ініціатива покликана забезпечити безпеку та свідомість молодого покоління міста Славутича.

Реальність сьогодення вимагає нових знань фото №1
Реальність сьогодення вимагає нових знань фото №2
Реальність сьогодення вимагає нових знань фото №3
Реальність сьогодення вимагає нових знань фото №4
Реальність сьогодення вимагає нових знань фото №5
Реальність сьогодення вимагає нових знань фото №6
Реальність сьогодення вимагає нових знань фото №7


Фото: Управління освіти і науки Славутицької міської ради


Приєднуйтесь до Телеграм каналу та Вайбер

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: