Реальність сьогодення вимагає нових знань

У жовтні 2023 року спільно з Центром протимінної діяльності Державної служби транспорту України заплановані навчання з мінної безпеки для учнів навчальних закладів міста Славутича.

11 жовтня відбувся інформаційний захід для учнів Славутицької гімназії "КрОКус". Під час цього заходу фахівці навчального центру взаємодії з дітьми провели інтерактивні заняття, під час яких діти отримали інформацію про види вибухонебезпечних предметів, розпізнавання небезпечних територій, розпізнавання офіційних та неофіційних попереджувальних знаків, а також правила безпечної поведінки при виявленні вибухонебезпечних предметів тощо.

Важливо пам'ятати, що дотримання правил безпеки є критично важливим для збереження життя та здоров'я людей. Інформований громадянин - це громадянин, який готовий до дії та знає, як взаємодіяти з вибухонебезпечними предметами.

Організатори подякували працівникам Центру протимінної діяльності за співпрацю та Катерині Ісаєвій за організацію навчання. Ця ініціатива покликана забезпечити безпеку та свідомість молодого покоління міста Славутича.

[GALLERY-47]

Фото: Управління освіти і науки Славутицької міської ради


Приєднуйтесь до Телеграм каналу та Вайбер

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: