Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Посвята в депутати Молодіжної ради 2023

Посвята в депутати Молодіжної ради 2023 фото
На урочистому засіданні Славутицької міської ради 21-го скликання відбулася важлива подія - посвята в депутати Молодіжної ради "Майбутнє Славутича". Захід був надзвичайно насичений емоціями та символічними моментами.

По-перше, відкриття відбулося з хвилини мовчання та вдячності нашим Збройним Силам України, які зараз героїчно захищають нашу незалежність, свободу та територіальну цілісність країни. Гімн України прозвучав акапельно, нагадуючи всім про важливість єдності та патріотизму.

На засіданні було відзначено 25 депутатів, які об'єдналися в єдину молодіжну команду Славутича. Ці депутати, різного віку від 14 до 32 років, представляють різні частини міста, але об'єднані загальною метою. Під час обговорення їхніх досягнень та планів, вони спілкувалися із досвідченими депутатами Славутицької міської ради, які поділилися цінними порадами.

За весь вересень депутати Молодіжної ради «Майбутнє Славутича» зібрали надзвичайну суму - 89 тисяч гривень, які були виділені на потреби Збройних Сил України. Вони також презентували наше місто Славутич у Львові, провели дводенний тренінг під назвою «Школа адвокації» та стали учасниками Міжнародного екологічного форуму. Молодь активно реалізує грантові молодіжні програми та модернізує молодіжний простір міста Славутич.

Міський голова Юрій Фомічев закликав довіряти молоді та наголосив на важливості молодих голосів у прийнятті рішень. Депутати отримали посвідчення та футболки з логотипом Молодіжної ради і залишили свої побажання на прапорі України.

Ми вітаємо новий склад Молодіжної ради "Майбутнє Славутича" та бажаємо їм успіхів у реалізації їхніх планів. Нехай цей день стане початком нового етапу в їхньому житті, і молодь продовжує впливати на події в місті та розвивати його. 
 
Посвята в депутати Молодіжної ради 2023 фото №1
Посвята в депутати Молодіжної ради 2023 фото №2
Посвята в депутати Молодіжної ради 2023 фото №3
Посвята в депутати Молодіжної ради 2023 фото №4
Посвята в депутати Молодіжної ради 2023 фото №5


Фото: Славутицька міська рада


Приєднуйтесь до Телеграм каналу та Вайбер
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: