Завантаження ...
Новобудови Києва

Клуб за інтересами з цифровою грамотністю у Славутичі

Клуб за інтересами з цифровою грамотністю у Славутичі фото
Зі сторінки Славутицька централізована бібліотечна система:

Завершується робочий тиждень, і всі сподіваються на гарний вихідний з сонцем і теплом. Це ідеальний час для прогулянок вулицями міста та відпочинку на лавці в парку з запашною кавою.

Сьогодні 13 жовтня наші гості з Чернігова вирішили відзначити вихідний в Славутичі. Члени клубу #USER_club разом із своїм куратором, Оксаною Шикулою, відвідали наш Загальноміський бібліотечно-інформаційний центр. Цей клуб з цифровою грамотністю діє при Бібліотеці імені М. Коцюбинського в Чернігові та об'єднує людей віком 60+.

Зустрінувши гостей на вокзалі, ми разом вирушили до нашого центру і на дорозі розповідали їм цікавинки про наше місто. Прибувши до бібліотеки, гості захопилися просторами наших приміщень. Ми з готовністю показали їм актуальні виставки: фотовиставку "Незламні" Вадима Івкіна та мандрівну виставку "НА ЗЛАМІ". Вони також оцінили велику кількість цікавої літератури та різноманітні вироби нашої #Handmade_студії.

Після чашки чаю та смачного пирога від Ольги Кропти ми продовжили наше місто-дослідження. Відвідали Бібліотечно-інформаційний центр для дітей та юнацтва, де нас вразили як усміхнені бібліотекарі, так і дизайн приміщення. Гостям сподобались ляльки-мотанки, які виготовляє Наталя Козленко, завідувачка БІЦ.

Далі ми відправили наших гостей до Туристично-інформаційного центру Славутича / Visit Slavutych і "передали" їх у руки досвідченого гіда для подальшої екскурсії містом.

На згадку про нашу зустріч ми подарували один одному подарунки. Ми отримали книгу "Чернігів. Чотирикутник єдності" Дар'ї Бурої, яка розповідає про тих, хто витримав і виборов місто у російських окупантів. Ми щиро #Дякуємо їм за цей чудовий подарунок!

Надіємося, що ця зустріч не була останньою, і ми будемо співпрацювати з нашими новими друзями з Бібліотеки імені М. Коцюбинського.



Фото: Славутицька централізована бібліотечна система


Приєднуйтесь до Телеграм каналу та Вайбер
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: