Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

В Славутич завітала делегація аграріїв з Канади

В Славутич завітала делегація аграріїв з Канади фото
Hon Wayne Easter, колишній депутат парламенту Канади, Dr. Gary Morgan, реєстратор Ветеринарно-медичної асоціації PEI, Allan Parker, колишній президент Всесвітнього конгресу з картоплі, провели ряд робочих зустрічей, спрямованих на обговорення інвестиційних проектів у галузі агроінженерії та експорту канадських технологій.

Під час зустрічі з міським головою Юрієм Фомічевим обговорювалися питання створення та підтримки бізнесу на місцевому рівні, адміністративно-територіальної реформи, зеленої енергетики та податків.

Підприємство "Технолоджі Україна" зі Славутича представило канадським партнерам проекти від інженера Томаса Карпентера та обговорили можливість їх впровадження.

Голова Ради підприємців при міському голові Любов Піскунова, яка активно сприяла візиту аграріїв з Канади, впевнена, що наші нові партнери мають глибоке розуміння східноєвропейського сільськогосподарського сектору, тож співпраця з Razom Invest Canada буде взаємовигідною. Гості вручили нашому місту прапор острова Принца Едуарда, на знак майбутньої співпраці між Україною та Канадою. 

Фото:Славутицька міська рада


Приєднуйтесь до Телеграм каналу та Вайбер
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: