Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Із засідання Славутицької міської ради 

Із засідання Славутицької міської ради  фото
16 жовтня відбулася 22-а сесія Славутицької міської ради, під час якої обговорювалося понад 30 питань. Частина з них стосувалася комунальної власності. Було затверджено перелік об'єктів комунальної власності Славутицької міської територіальної громади, які можуть бути приватизовані і які залишаються у комунальній власності.

Рада прийняла рішення про надання підприємцям, які не мають заборгованості, знижки на оренду майна комунальної власності у розмірі 35% з 1 листопада 2023 року по 1 квітня 2024 року. Важливо зазначити, що під час воєнного стану це дозволило підприємцям міста заощадити понад 3 мільйони гривень на оплаті оренди.

Проте депутатам не вистачило голосів для прийняття рішення про прийняття у комунальну власність Славутицької міської територіальної громади витрат, понесених Департаментом регіонального розвитку Київської ОВА на проведення реконструкції будівлі критого басейну "Дельфін" з подальшим передачею їх КП "Управління з розвитку фізичної культури, спорту та туризму".

Депутати внесли зміни до міських програм, таких як "Турбота", "Молодь Славутича", охорона навколишнього природного середовища та забезпечення беззбиткової діяльності житлово-комунального господарства міста Славутича. Відповідні зміни також були внесені до бюджету Славутицької міської територіальної громади.

Під час сесії було скасовано контроль над 16 рішеннями Славутицької міської ради, з яких 9 стосувалися земельних питань. Також був затверджений новий перелік, що містить 401 найменування адміністративних послуг, які надаються через Центр надання адміністративних послуг. На сесії надано згоду на проведення будівельних робіт з реконструкції нежитлової будівлі "Інфекційного корпусу" КНП "Славутицька міська лікарня" та переведення її до житлового фонду з подальшим наданням статусу гуртожитку.
 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: