Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Життя продовжується: у загиблого Героя-славутичанина народилась донечка

Життя продовжується: у загиблого Героя-славутичанина народилась донечка фото

У загиблого на війні з російськими окупантами Героя Олега Карасьова народилась донечка.

Про це повідомила рідна тьотя Захисника Валентина Карасьова.

Вона написала у групі facebook, що її ранок починається з новин. І цього ранку головною новиною стало поповнення родини.
У світі так трапляється: одні помирають – інші народжуються…

"У загиблого Героя нашого міста Олега Карасьова і його цивільної дружини Оксани Марчан народилась донечка! Вітаємо! Хай буде мир, злоров’я і добро з вами! Хай вас Бог оберігає! ... Герої вмирають, але після себе залишають добру пам’ять!", - написала Валентина Карасьова.

Також у своєму повідомленні пані Валентина розмістила фото новонародженої дівчинки і її батьків.
 


Нагадаємо, славутичанин Олег Карасьов загинув у березні цього року за незалежність та свободу України на Донеччині, біля населеного пункту Володимирівка.
 


Після закінчення  4-ї школи (нині ліцей «БезМеж»), Олег продовжив навчання у Новгород-Сіверському медичному коледжі. Потому працював старанно і з задоволенням масажистом у Славутицькій лікарні та Центрі комплексної реабілітації дітей з інвалідністю та осіб з інвалідністю Благодар , залишивши гарні відгуки про себе як прекрасного фахівця своєї справи і чудову людину.

З початком війни був призваний на військову службу, в 61 окремий стрілецький батальйон ЗСУ. Був парамедиком, рятував людські життя у найскрутніших обставинах.
 

Друзі та побратими згадують Олега Карасьова завжди з посмішкою, щирим, добрим, позитивним і одночасно відповідальним, сумлінним. Пам’ятають, як справжнього друга, який завжди був готовий прийти на допомогу.

В Олега також залишилась донечка Варя, яку він любив понад усе.

Ми вітаємо родину Карасьових-Марчанків з народженням дівчинки, ще однією представницї їхнього роду! Нехай маленька українка росте щасливою у процвітаючій, мирній, вільній, непереможеній Україні! Адже тато – загиблий Герой-Захисник, Олег Карасьов, понад усе мріяв саме про це – щоб його діти росли щасливими у вільній Україні.
Герої не вмирають! Слава Україні!

Олександра ЛАТИШЕВА

Приєднуйтесь до Телеграм каналу та Вайбер

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: