Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Освітянські новини

Освітянські новини  фото

14 жовтня в лабораторному комплексі "МАНЛаб" Національного центру "Мала академія наук України" пройшла захоплююча екскурсія для учнів-членів ліцейського наукового товариства "Плеяди" Славутицького наукового товариства учнів. Під час екскурсії діти взяли участь у наукових дослідженнях, відвідали лабораторії з фізики та інших природничих наук, розглянули багато цікавого наукового обладнання та поглибили знання про науку в інтерактивному середовищі.

18 жовтня кухарі закладів освіти міста Славутича взяли участь у одноденному теоретично-практичному навчанні на тему "Сучасні тенденції в організації шкільного харчування", яке відбулося в "Кулінарному Хабі" державного професійно-технічного навчального закладу "Бориспільський професійний ліцей". Під час навчання учасники опрацювали теоретичні питання щодо санітарно-гігієнічних норм та складання меню на тиждень. Практична частина включала в себе приготування страв шкільного меню. Всі учасники отримали сертифікати про успішне завершення курсу "Сучасні тенденції в організації шкільного харчування".

Упродовж жовтня в Україні проходить Всеукраїнський місячник шкільних бібліотек під гаслом "Вірю в майбутнє твоє, Україно!". У закладах освіти міста проводяться різноманітні заходи, спрямовані на розвиток патріотизму серед молодого покоління та популяризацію читання і бібліотек.

23 жовтня розпочинаються осінні канікули, на які діти чекають з нетерпінням. Це час для відпочинку від навчання та заряджання новими враженнями. Надихаємо їх гарно провести ці дні, відвідати цікаві місця, відділитися від гаджетів і знайти час для читання цікавих книг. Нехай ці канікули стануть незабутніми для їхнього відпочинку!

Приєднуйтесь до Телеграм каналу та Вайбер

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: