Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

З місією добра. До Славутича завітали поважні гості

З місією добра. До Славутича завітали поважні гості фото
У перший день осінніх канікул до Славутича з місією добра завітали президент НАЕК "Енергоатом" Петро Котін та депутат Верховної ради України Ольга Василевська-Смаглюк - Округ 96.
У Палаці дітей та молоді відбулася зустріч, де зібралися діти з Енергодару, Харкова інших тимчасово окупованих територій – нові славутичани, які вимушені були покинути свої рідні домівки із-за війни.



Емоційний виступ колективу «ШоуDance» передав героїзм наших українських міст, які борються, не здаються і перемагають ворога щодня.
Зі щирими словами до дітей та дорослих звернулися: Юрій Фомічев, Петро Котін, Ольга Василевська-Смаглюк. Від канадійської компанії Cameco Connects хлопчики та дівчатка отримали 100 рюкзаків із зимовими шапками та рукавичками, розвивальніми іграми. Солодощі – від Енергоатому.



Серед учасників були батьки з вихованцями Іванківського Дитячого будинку сімейного типу Бородуліних.
У свою чергу діти з Енергодару подарували гостям із Києва малюнки свого рідного міста, до якого вони так хочуть повернутися.





Вихованці Палацу теж не залишилися без уваги, вони отримали подарунки від ЮНІСЕФ. А ще кожна дитина зав’язала стрічку із своїми мріями на Дереві бажань. Тепла зустріч та концерт подарували всім присутнім багато позитивних емоцій та щирості. А ще на малечу чекав сюрприз – зустріч із собакою-роботом.




У другій частині візиту відбулася прес-конференція керівника Енергоатому та робоча зустріч у колективі ВП "Атомремонтсервіс".
Президент ДП «НАЕК «Енергоатом» Петро Котін коротко проінформував про діяльність Компанії, яка стабільно входить до ТОП-5 енергетичних компаній України. В умовах війни Енергоатом постійно допомагає ЗСУ, тримає енергетичний фронт, посилює енергетичну незалежність країни, має успішний досвід заміщення російського палива і перспективні плани свого розвитку.



Директор ВП «Атомремонтсевіс» Григорій Супрун доповів про роботу підприємства. Були і нагороди під час наради. Андрій Золотарьов отримав нагрудний знак «Відмінник атомної енергетики ДП «НАЕК «Енергоатом». Грамотами Компанії відмічені: Сергій Скрека, Іван Топалов, Сергій Бесараб, Олександр Шило.



За словами Ольги Василевської Смаглюк професійний колектив Енергоатому, у тому числі АРСу, робить все можливе, щоб в умовах війни у достойний спосіб пройти зимовий період.
Міський голова Юрій Фомічев надав інформацію про те, як живе місто на кордоні, про можливості Славутича, важливість науки і Північно-українського ядерного наукового хабу та подякував воїнам світла, що на передовій і тим, хто генерує електроенергією і є гарантом енергетичної безпеки. Справді дякувати багато не буває!
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: