Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Тone of voice в соцмережах Славутича

Тone of voice в соцмережах Славутича фото
Спільнота активних славутичан запрошує долучитися до зустрічі всіх, кого цікавить тема розміщення потрібної інформації на сторінках у соцмережах вашого проєкту (підприємтства, бізнесу), щоб зацікавити потенційних клієнтів.
Учасники клубу "Активний четверг" запрощують на зустріч усіх небайдужих 26 жовтня, з 17:00 до 18:00.
Цього разу планують поговорити про:
- tone of voice в соцмережах Славутича;
- те, яку інформацію потрібно розміщувати на сторінках у соцмережах вашого проекту (підприємтства, бізнесу), щоб зацікавити потенційних клієнтів;
- негатив в соціальних мережах та його вплив на вас;
- інформаційну бульбашку та тунельне мислення.
Запрошуємо всіх зацікавлених! Запрошуємо адміністраторів веб-ресурсів, контентмейкерів - ця зустріч також для вас!
"Активний четвер" – це клуб активних славутичан. Щотижня до Офіс підтримки громадських ініціатив м.Славутич КП Агентство регіонального розвитку м.Славутич приходять жителі міста, які пропонують свої варіанти рішень тієї або іншої проблеми.
Щоразу тему для обговорення пропонують самі учасники клубу або організатори проєкту - команда Офісу підтримки громадських ініціатив, яка й започаткувала цей проект.
" Для чого цей «Активний четвер» вам? Так-так, вам! Ви читаєте це? Ми інформуємо вас про те, як ви можете вплинути на рішення влади. Ми не просто «проговорюємо» проблему, ми інформуємо вас про те, як ви (так саме, ви! А не ми!) можете її вирішити. Ми збираємо проектні ідеї та варіанти рішення поточних викликів до Плану повоєнного відновлення Славутича", - йдеться у повідомленні спільноти.
До участі запрошуються усі бажаючі. 
Якщо вам не байдужа доля рідного міста, приходьте та у команді однодумців реалізуйте найкращі задуми та проєкти! Якому бути Славутичу в першу чергу залежить від кожного  нас!
Телефон для довідок: 050 353 11 35 (працює телеграм, вайбер)
Вже о 18:00 в Офісі підтримки стартує кінопоказ від 86:Кіноклуб. Анонси всіх кінопоказів в групі 86: Кіноклуб
Чекаємо на вас!

 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: