Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Служба зайнятості пропонує ветеранам і ветеранкам

Служба зайнятості пропонує ветеранам і ветеранкам  фото
З метою повернення захисників і захисниць до продуктивної зайнятості Служба пропонує різні можливості.
Як повідомляє Вишгородська районна державна адміністрація, передусім — пошук роботи за освітою, досвідом роботи та побажаннями клієнтів. Київський обласний центр зайнятості має майже 15 тисяч вакансій із зарплатою, що коливається від мінімальної до 40 тис. грн. Із ними можна ознайомитися на сайті КОЦЗ (http://surl.li/mmnvl), профілі КОЦЗ у соціальній мережі «Фейсбук» (https://www.facebook.com/kyivobl/), а також під час візиту до підрозділів обласної служби зайнятості (http://surl.li/clyqi).
Крім того, функціонує «Єдиний портал вакансій» (https://jobportal.dcz.gov.ua), де зібрані пропозиції роботи провідних українських сайтів з пошуку роботи.
Якщо бажаної роботи немає, учасникам бойових дій пропонується професійне навчання або перенавчання та підвищення кваліфікації, яке організовується у 8 центрах профтехосвіти ДСЗ за 95 робітничими спеціальностями та 365 освітніми програмами (докладніше – https://is.gd/nAezlC).
Також ветерани можуть отримати ваучер на навчання за однією із 124 професій в ІТ-галузі, будівельній індустрії, сфері транспорту, освіти, медицини тощо, вартість якого – до 26840 грн. Подробиці – https://is.gd/6czbRh.
У рамках проєкту «єРобота» для захисників діє програма «Грант для ветеранів та членів їхніх сімей» (https://is.gd/jxqZ7j), згідно з якою держава надає кошти у розмірі до 1 млн грн для започаткування або масштабування бізнесу. Участь у програмі можуть взяти й люди з інвалідністю внаслідок війни.
Працедавцям відшкодовуються витрати за облаштування робочого місця для людини з інвалідністю у розмірі до 100,5 тис. грн для працівника першої групи інвалідності і до 67,0 тис. грн – другої групи інвалідності (https://is.gd/afx4ts).
Також підприємствам повертається половина фактичних витрат на оплату праці, але не більш як розмір мінімальної заробітної плати, у разі працевлаштування терміном понад рік безробітних з категорії УБД. Загальна тривалість виплати – до 6 місяців за умови працевлаштування строком до 1 року. Докладніше – https://is.gd/py6dgg.
Консультації на нашому каналі онлайн-підтримки в Telegram https://t.me/fnLlSCkuIls1ZjVi
Пропонуємо ознайомитися з інформацією щодо актуальних подій та змін у роботі Київської обласної служби зайнятості на наших
Фейсбук-сторінці: https://www.facebook.com/kyivobl
Інстаграм-сторінці: https://www.instagram.com/kobl_cz/
на сайті Київського ОЦЗ https://kir.dcz.gov.ua/.


 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: