Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Екскурсія Київським кварталом- 14 зустріч у Школі для гідів та гідес

Екскурсія Київським кварталом- 14 зустріч у Школі для гідів та гідес  фото

 Чотирнадцята зустріч у Школі для гідів та гідес, надзвичайно важлива, оскільки перед учасниками, зовсім скоро, стоятимуть незвичайні випробування у вигляді екзаменів. Організацію цього заходу підтримали Агентство регіонального розвитку м. Славутич та Туристично-інформаційний центр Славутича / Visit Slavutych.

На цей раз шукачі знань та ентузіасти побували в Київському кварталі, найбільшому в місті, який займає південно-західну частину житлової забудови. Важливим аспектом цього кварталу є система пішохідних доріжок і променадів, які визначають його структуру. Не можна не зауважити його невелику пішохідну площу, розташовану поблизу фізкультурно-оздоровчого комплексу та будівлі басейну, яка може служити місцем для проведення публічних подій.

Житлові будинки кварталу відомі своєю панельною архітектурою та висотою від 5 до 9 поверхів, що формують червону лінію кварталу. Важливою рисою Київського кварталу є наявність найбільшого сектору двоповерхових будинків із силікатною цеглою, які стали окрасою міста та першими зустрічають гостей Славутича.

Екскурсія Київським кварталом- 14 зустріч у Школі для гідів та гідес  фото №1
Екскурсія Київським кварталом- 14 зустріч у Школі для гідів та гідес  фото №2
Екскурсія Київським кварталом- 14 зустріч у Школі для гідів та гідес  фото №3
Екскурсія Київським кварталом- 14 зустріч у Школі для гідів та гідес  фото №4


Славутич став ідеальним майданчиком для подій, кожна з яких супроводжується екскурсією містом. У Школі для гідів та гідес готують екскурсоводів, готових поділитися своєю любов'ю до Славутича з гостями міста. Ініціатива спрямована на підготовку професійних гідів та гідес, які стануть послами міста та своєрідними керівниками екскурсій. Поєднуючи знання та підготовку, вони здатні надавати найякісніші екскурсії та подарувати гостям незабутні враження.

Також у Школі гідів та гідес є прагнення створити клуб за інтересами для славутичан, які зацікавлені у підприємницьких ініціативах, пов'язаних з туризмом та індустрією гостинності. Шукаються нові ідеї та маршрути для екскурсій по місту, а найкращі випускники проекту отримають можливість провести авторські екскурсії та отримають заохочувальні подарунки від організаторів.

Запрошуємо всіх, кому виповнилося 50 років, приєднатися до проекту і стати частиною команди гідів та гідес. Участь у проекті є безкоштовною, і кожен може внести свій вклад у розвиток туризму та гостинності в місті Славутич. 

Наступна зустріч відбудеться 2 листопада о 15:30 в Офісі підтримки громадських ініціатив, де будуть готуватися до підсумкового екзамену. У разі запитань, можна зв'язатися за номером 050 353 11 35 (доступний в Viber). Допоможіть нам поширити цю інформацію серед зацікавлених славутичан!

Фото: Агентство регіонального розвитку м. Славутич

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: