Славутичанка стала амбасадоркою проєкту підтримки ментального здоров’я від відомого бренду

Славутичанка Ольга Шевченко увійшла до складу команди амбасадорів, які ініціюють допомогу молоді у боротьбі з тривожністю та депресією від бренду Maybelline New York.

Славутичанка Ольга Шевченко  увійшла до складу команди амбасадорів, які ініціюють допомогу молоді у боротьбі з тривожністю та депресією від бренду Maybelline New York.

Відома компанія запустила ініціативу з підтримки ментального здоров’я під назвою Maybelline Brave Together, до якого також долучився Інтернет-магазин парфумерії та косметики - MakeUp.

Як повідомляють організатори проєкту, таке рішення зумовлене збільшенням під час військових дій в Україні кількості людей із ментальними проблемами.
Про це, власне, стало відомо зі  звіту Центру з контролю та профілактики захворювань, який був опублікований у червні.
Головним напрямом ініціативи стане фінансова підтримка некомерційних організацій, які допомагають людям із ментальними проблемами. А також запуск діджитал-простору, який надаватиме онлайн-допомогу всім, хто потребує.

До команди амбасадорів увійшли: співачка - Jerry Heil, інфлюенсерка, психологиня - Даша Харченко, співак - MELOVIN, інфлюенсерка, акторка, контент-мейкер - Olya Shelbi (Оля Шевченко),  актор, ветеран війни – Назар Грабар

.

Гаряча лінія 0 800 331 200 та чат-бот MNYBRAVETOGETHER_BOT працюють щодня, з 9:00 до 21:00.
Звертайтеся за психологічною підтримкою безкоштовно!

Олександра ЛАТИШЕВА
Фото зі сторінки MakeUp

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: