Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Військовослужбовці діляться досвідом зі старшокласниками

Військовослужбовці діляться досвідом зі старшокласниками фото
Під час осінніх канікул для учнів 10-11 класів був проведений профорієнтаційний військово-патріотичний захід за підтримки військовослужбовців. Про це інформує Управління освіти і науки Славутицької міської ради.
Два дні насичених вражень: заняття з вогневої підготовки, тактичної медицини, психології, топографії, поводження з мінно-вибуховими предметами і звичайно як без БпЛА.
Юнаки і дівчата в тісному колі мали можливість поспілкуватися з військовими, отримати знання та практичні навички з предмету "Захист України". йдеться у повідомленні.
"Даний захід – це чудовий досвід для подальшого життя. Багато хто замислився над тим, щоб зв'язати своє життя з медичною або військовою справою. Після цих двох днів залишились неймовірні враження та корисні навички, які дуже важливі для майбутніх захисників України.Маємо амбітні плани на майбутнє. Готуємося до військово-польових зборів з вірою в ПЕРЕМОГУ.", - повідомляють в уУправлінні.
Заходи відбулися за а сприяння Управління освіти і науки та у тісній співпраці з #8навчальнийЧернігівськийцентрДержспецтрансслужби,, Добровольчим формуванням №1 Славутицької ТГ та Військовою частиною "3041" Національної гвардії України.
Освітяни дякують за партнерство та сподіваються на подальшу співпрацю з військовими. 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: