Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Зростаємо патріотами

Зростаємо патріотами фото
Фахівці Соціально-психологічний центр м.Славутич велику увагу приділяють підростаючому поколінню.  Для дітей проводиться ряд занять у формі гри патріотичної направленості та творчого розвитку.  Особливо актуальними такі зустрічі є під час шкільних канікул.
Процівниця СПЦ  Антоніна Смирнякова провела заняття в рамках програми «Зростаємо патріотами» для дітей ветеранів та бійців ЗСУ. 



Під час заняття діти виконували вправи: «Коли я відчуваю щастя», «Мене хвилює..», «Поділись досвідом». У формі гри малеча ділилась своїми емоціями і переживаннями, розповідала про моменти радості і смутку, ділилися досвідом.
Малювали те, що допомагає покращувати настрій, знижує внутрішню тривогу, писали одне одному гарні побажання, давали поради як знаходити нових друзів та цікаво проводити час.



"Наші фахівці дуже люблять працювати з дітками. Проведення занять для молодших школярів – це особлива радість і велике задоволення, адже на цих зустрічах вирують щирі емоції і безмежний ентузіазм. Діти виявляють особливий інтерес до навчання, коли сам процес їм подається, є цікавим і небуденним", - повідомляють у Центрі.



Нагадаємо, протягом літніх шкільних канікул уже другий рік поспіль у Соціально-психологічному центрі працювала "Школа патріотизму та мужності" для маленьких славутичан і гостей міста.

 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: