Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Свято Хелловіну у Славутицькому міському парку (фото, відео)

Свято Хелловіну у Славутицькому міському парку (фото, відео) фото
У п'ятницю, 3 листопада, Ольга Мельник та Тетяна Губа влаштували незабутню яскраву вечірку з наогоди святкування Хелловіну для дітей та дорослих у міському парку Славутича.
Запальна анімація, паруючі коктейлі від відьми, драйвовий музичний супровід, чарівний гарбуз, що виконує бажання,, атмосфера таємничості і чаклунства - все це подарувало поціновувачам цього свята багато яскравих емоцій.



Присутні здебільшого були вдягнені в костюми відповідної тематики.
 

Під час заходу діти могли загадати бажання і подути у димовий чарівний гарбуз.
В кінці вечірки на всіх чекало шоу мильних бульбашок.







А справжньою родзинкою заходу сталопудало Путіна. Тут кожен отримав задоволення, виміщуючи всю образу, біль і злість, які завдав Путін принісши війну в України, надавши опудалу тумаків. Діти і дорослі  могли його бити за донат. Надонатили на 1330 грн і 5 євро. Безумовно, ці кошти передали на потреби ЗСУ, за для скорійшої перемоги над російськими агресорами, на чолі з їхнім кровожерливим лідером. Хочеться вірити, що вся виміщена лють на опудаі рашистського карлика вплинула на те, що в медіа таки з'явились чутки про смерть Путіна. А як кажуть в народі: диму без вогню не буває! 



Під час заходу чергували представники "медичної допомоги" та працівники поліції, які, в свою чергу, оберігали дітей від дорослих, щоі поводили себе дивно по вдношенню до учасників святкової події. Вони підтримували порядок і безпеку протягом усього заходу.


Попри велику кількість хейту, Хелловін стає популярним святом не тільки серед дітей, а серед дорослих.

Фото: Анна ТЄМНІКОВА
Відео: Ольга МЕЛЬНИК












 



Відео: ТБ "Медіадім"

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: