Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Любецькі ліцеїсти допомагають безпритульним тваринам Славутича (фото)

Любецькі ліцеїсти допомагають безпритульним тваринам Славутича (фото) фото

До Славутицького притулку для тварин завітала учнівська молодь із сусіднього Любеча.
Як повідомила Олена Квашнінa, притулок для тварин відвідали учні Любецького ліцею
До наших котиків на стаціонар завітали учні ліцею. Вони приїхали аж з Любеча, щоб поспілкуватись з котиками та собачками Славутича, і привезли подарунки і смаколики, - про це Олена написала у facebook-спільноті Хвостаті-Лахматі Славутич, ГО "Pet Project" допомога тваринам

За її словами, гості привезли багато різноманітних подарунків тваринам. Це різноманітний корм, шампунь, крупи, мисочки і вʼязані килимки та інші речі, які є затребованими у притулку для тварин.
(Подивіться, які сяючі обличчя діточок, як вони раді пухнастикам) Ми дуже раді такому співробітництву і чекаємо на вас ще. Дякуємо учням Любецького ліцею за допомогу пухнастикам. І дуже вдячні вчителям, що проводять такі акції допомоги тваринам. Надія Богуш , пані Ольга, щиро дякуємо вам за такі екскурсії», - з душевною вдячністю повідомляє Олена Квашніна.

Також каже, що кормами і крупами вони поділились з безпритульними котиками, якими також опікується у місті Татьяна Куят.

Дякуємо за чуйність і щедрість душі педагогам, які виховують молодь добрими і людяними стосовно тих, хто слабший, хто потребує допомоги.
Поспішайте творити добро, і воно повернеться до вас сторицею!

Олександра ЛАТИШЕВА

Фото зі сторінки

Хвостаті-Лахматі Славутич, ГО "Pet Project" допомога тваринам

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: