Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

"Учитель року-2024": хто із славутицьких освітян візьме участь у всеукраїнському конкурсі

"Учитель року-2024": хто із славутицьких освітян візьме участь у всеукраїнському конкурсі  фото
Незадовго до чергового старту Всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2024», у конференц-залі Управління освіти і науки Славутицької міської ради, відбулася зустріч з майбутніми конкурсантами – Тетяною Купрієнко, вчителем української мови та літератури Славутицького ЗЗСО №3, і Віталієм Стеценком, вчителем фізики Славутицького ліцею.



"У час, коли багато людей зневірилося в українській освіті й учителях зокрема, спостерігаємо зовсім протилежне явище: наш освітній простір рясніє активними, не байдужими до своєї справи особистостями, які торік гідно представляли м. Славутич у Всеукраїнському конкурсі «Учитель року-2023» - Олена Гапоненко (учасниця конкурсу в номінації «Фізкультура»), Ольга Зінченко (учасниця конкурсу в номінації «Основи здоров’я»), Олена Волкогон (учасниця конкурсу в номінації «Початкова освіта»)", - йдеться у повідомленні Управління.

Колеги поділилися враженнями від минулорічних конкурсних випробувань (серйозність завдань, високі темпи, сильні суперники, журі) - все, як і на звичайному конкурсі, але онлайн. Надали поради, на що варто звернути увагу, як подолати хвилювання. Але всі зійшлися на думці, що участь у конкурсах того варта, – це публічне визнання та поширення власного досвіду серед однодумців.


Тетяна Купрієнко, вчитель української мови та літератури Славутицького ЗЗСО №3


Віталій Стеценко, вчитель фізики Славутицького ліцею

Бажаємо конкурсантам нових відкриттів і вражень, цікавих і непересічних ідей, професійного ствердження і, звичайно, ПЕРЕМОГИ!
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: