Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Спогадами минулого - підготовка до екзамену у Школі для гідів та гідес

Спогадами минулого - підготовка до екзамену у Школі для гідів та гідес фото
П'ятнадцята зустріч у Школі для гідів та гідес була організована за сприяння КП "Агентства регіонального розвитку" м.Славутич і Туристично-інформаційного центру Славутича / Visit Slavutych. На цьому зібранні учасники готувались до підсумкового екзамену.

Під час зустрічі вони приймали участь у тренінговій вправі, де потрібно було скласти розповідь за фотографією. Темою розмови стала історія Славутича, розглянута через зображення родин учасників Школи гідів та гідес. Розмова виявилася вкрай емоційною та ностальгічною, оскільки згадували про цікаві події, які трапилися в місті, видатних гостей та мешканців міста, а також традиції, які завжди доповнюються інноваціями.

Найближчим часом у Школі гідів та гідес відбудуться випускні екзамени, і всім охочим буде надана можливість безкоштовно взяти участь в екскурсіях, які проведуть учасники проекту. Місто Славутич відоме своєю гостинністю та подіями, які завжди супроводжуються екскурсіями по місту. У Школі гідів та гідес готують кваліфікованих екскурсоводів, які готові поділитися своєю любов'ю до Славутича з гостями міста.

Запрошуємо всіх пошановувачів Славутича приєднатися до проекту. Участь у ньому відкрита для осіб старше 50 років і є безкоштовною. 

Якщо ви бажаєте стати гідом або гідесою та вам вже виповнилося 50 років, запрошуємо вас приєднатися!

 Зустрічі проводяться кожого четверга о 15:30. Наступна зустріч запланована на 9 листопада о 15:30 в Туристично-інформаційному центрі. Якщо у вас є питання, будь ласка, телефонуйте за номером 050 353 11 35 (доступний через Viber). 

Ми будемо вдячні за поширення цієї інформації серед зацікавлених мешканців Славутича.



Фото: Агентство регіонального розвитку м.Славутич
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: