Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Взаємодіяти заради розвитку, або Тімбілдінг по-славутицьки

Взаємодіяти заради розвитку, або Тімбілдінг по-славутицьки фото
Тренінги з командотворення в колективі Агентства регіонального розвитку м.Славутича вже стали частиною корпоративної культури.Такі заходи допомагають співробітникам краще пізнати один одного і налагодити зв’язок, підвищують ефективність спільної роботи.
"Разом ми не просто проводимо наш час весело, змістовно і цікаво, ми також допомагаємо один одному здолати стрес та виклики в умовах війни, синхронізуватись у наших спільних діях та дізнатися більше про особисті цінності та професійні переконання один одного", - повідомляють в АРР.
Цього разу тренінгове заняття для  колективу Агенства провела психологиня Соціально-психологічного центру м.Славутич Дар’я Мельник
"Півтори години робочого часу проходять не помітно, але найважливіше те, що цей час проведений з користю, приносять нашому колективу мотивацію для подальшої роботи. Разом з Дар’єю ми говорили про психологічні пастки, про систему життєвих цінностей, виконали низку тренінгових вправ на командотворення. Впевнені, згодом ця зустріч вплине на нашу роботу, а згуртований колектив стане продуктивнішим", - йдеться у повідомленні..
Приємно, що у Славутичі є підприємства, де керівництво дбає про психологічний комфорт як важливу складову продуктивної роботи колективу, сприяє об'єднанню зусиль у досягненні важливих цілей і завдань, які стоять перед підприємством вцілому.


.

 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: