Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Незламні славутичанки: історія успіху Діни Піщуліної

Незламні славутичанки: історія успіху Діни Піщуліної фото
Історії успіху жінок-підприємниць Славутича. Ця розповідь про психологиню Діну Піщуліну, яка розпочала свою успішну підприємницьку діяльність, відкривши Центр психології та розвитку «Be Yourself».
«Мене звати Діна Піщуліна, я вісім років працювала шкільним психологом у нашому місті. За час активної роботи з дітьми та батьками окреслила для себе напрямки діяльності, які дуже популярні та затребувані» - розповідає про себе підприємниця Діна.



Саме так народилася у Діни бізнес-ідея, завдяки якій вона три року тому розпочала свою підприємницьку діяльність, відкривши Центр психології та розвитку «Be Yourself».



«Моє життєве кредо - «Ніколи не здаватися. Постійно рухатися вперед!», а головне правило в роботі – надавати свої професійні послуги якісно», - каже Діна. Й далі продовжує: «Славутич для мене рідне місто. З ним пов'язані всі важливі життєві події: народження, навчання, одруження та виховання сина. Прагну надавати якісні психологічні послуги для дітей та їх батьків, педагогів, колег. Для мене Славутич - це місце сили і натхнення!»



Попри кризу та виклики часу, пандемію на Covid та війну в Україні, Діна ризикнула розширити спектр послуг Центру психології та розвитку «Be Yourself» - починаючи з цього року, свою діяльність команда центру провадить у двох приміщеннях. Так, Діна тепер може пишатися також тим, що вона очолює вже невелику команду фахівців-психологів.



«Наші клієнти чарівні! Це – діти та їх батьки. Діти відвідують курси розвиваючої спрямованості «Підготовка до школи», «Гімнастика для мозку», «Дитячий клуб» та заняття арт-терапевтичного напрямку. Також Центр надає психологічні послуги: консультації дитячого психолога, проведення тренінгових занять та корпоративних тренінгів, написання інформації за запитом суду, індивідуальні розвиваючі та корекційні заняття. Хочу сказати, що люди все ще мають безліч хибних уявлень, стереотипів, страхів щодо відвідування психологів. Через це залишаються наодинці зі своїми проблемами або вчасно не отримують розвиваючу психологічну допомогу для своєї дитини. В нашому центрі можна отримати психологічні послуги розвиваючої спрямованості, а також консультативну допомогу! Чекаємо на вас!", - розповідає психологиня.



Центр психології та розвитку «Be Yourself» запрошує на розвиваючі заняття та інші активності для дітей і дорослих! Адреса центру: вул. Героїв Дніпра, 2-а (2-й поверх будівлі «Промбудбанк»), офіс 52, 53.
Запис та додаткова інформація за телефоном +38 095 468 60 09 (Діна Піщуліна)



Діна є учасницею жіночого клубу "Незламні", який допомагає жінкам зокрема реалізувати й свій підприємницький потенціал.
Жіночий клуб "Незламні" - це місце сили, підтримки, розвитку і натхнення кожної жінки.

За матеріалами Агентства регіонального розвитку м.Славутич
 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: