Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

МАГАТЕ на ЧАЕС: Партнерство для забезпечення безпеки та добробуту персоналу атомної електростанції

МАГАТЕ на ЧАЕС: Партнерство для забезпечення безпеки та добробуту персоналу атомної електростанції фото
 7-8 листопада експертна група Медичної місії Міжнародного агентства з атомної енергії (МАГАТЕ) відвідала Чорнобильську атомну електростанцію (ЧАЕС) для проведення оцінки результатів попередніх місій та визначення актуальних потреб станції у різних аспектах, включаючи матеріально-технічну і гуманітарну допомогу.

Під час візиту до офісу ЧАЕС у Славутичі учасники місії зустрілися з керівництвом станції, де обговорювали можливості допомоги з боку МАГАТЕ для поліпшення умов роботи та відпочинку персоналу. Цей етап відзначився конструктивними діалогами та обміном думками щодо подальших кроків у співпраці.

Делегація також відвідала міську лікарню та Соціально-психологічний центр Славутича, які вже є партнерами МАГАТЕ у здійсненні заходів для покращення фізичного та психологічного стану працівників станції.

На промисловому майданчику ЧАЕС експерти МАГАТЕ ретельно оглянули місця міжзмінного відпочинку персоналу, який працює за вахтовим методом, а також пункт охорони здоров'я. Вони ознайомились з санітарними та побутовими умовами, створеними для працівників станції, та виявили потреби та виклики, з якими станція зіткнулася після переходу на вахтовий режим роботи.

Візит завершився продуктивною зустріччю з керівництвом ЧАЕС, де обговорювались можливості подальшої співпраці та взаємовигідні ініціативи. Головний інженер ЧАЕС Олександр Тітарчук висловив позитивні очікування від співпраці та розширення її масштабів після цього важливого візиту.



Фото: Державне спеціалізоване підприємство «Чорнобильська АЕС»

Приєднуйтесь до Телеграм каналу та Вайбер
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: