Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

У Славутичі нове підприємство запрошує на роботу

У Славутичі нове підприємство запрошує на роботу  фото

До запуску основного виробництва релокованого бізнесу із Маріуполя до Славутича, запрошують двох людей з офіційним працевлаштуванням.
Портал slavutych.info уже неодноразово розповідав про родину Бубнових, яким через російську військову агресію вкотре приходиться починати свій бізнес спочатку. І цього разу підприємці вирішили це зробити в Славутичі.

Марія постійно розповідає про про те, як іде процес запуску підприємства, якою буде продукція і чому так довго триває реалізація проєкту.

Азовська фабрика - кухня, а відтепер  "Нова кухня" - це підприємство з виготовлення готової стерилізованої (не сухої) продукції в реторт пакетах тривалого зберігання в Славутичі.
 

Нажаль процес запуску виробництва виявився тривалим, і це, в першу чергу, пов'язано з доставкою професійного обладнання із-за кордону. В умовах війни у державі цей процес викликає багато труднощів і ризиків.

"За півтора року, поки я була в Нідерландах, ми онлайн знайшли приміщення, де зможемо відновити бізнес. Це місто Славутич. І ми змогли написати купу грантів на всі заявки, які бачили, щоб залучити ще кошти. 90% грантів ми отримали. Це дуже масштабний проєкт. Ми ще отримуємо обладнання. Частина вже підключається, частина ще їде з-за кордону. Під замовлення виробляється лінія, вона повністю автоматична. Потрібно було розробити ось цей весь бізнес проєкт. Місту Славутич я дуже вдячна за підтримку. Вони зробили все для того, щоб ми релокувалися саме до них. Це єдине місто в Україні, яке змогло виділити нам приміщення під харчове виробництво і потужності до 4 МВт", - повідомляє Марія.

Але вже саме зараз починається новий етап у відтворенні бізнесу, і про це також повідомляє Марія на своїй сторінці у facebook.com.

"Саме зараз, ще до запуску основного виробництва, запрошую в нашу команду 2 людей з офіційним працевлаштуванням!
Багато хто цікавився, як потрапити до нас на роботу. Наразі є 2 вакансії для нових славутичан (з довідкою ВПО)",
- запрошує підприємиця.


Робота в офісі для менеджера з продажів:
- Пошук та робота з існуючими клієнтами
- Ведення звітності за результатами роботи
- Залучення нових оптових партнерів
- Работа в crm та з google-документами
- Введення клієнта — формування замовлень

На першому етапі, до старту виробництва:
- Ведення документообігу
- НАССР - опрацювання наявної документації
 

"Я навчу, що це для чого та залюбки відповім на запитання. Тож можна писати в особисті чи відправляти резюме на пошту agedelm@gmail.com. Пріоритет саме для внутрішньо переміщених осіб ВПО!", - зазначає Марія Бубнова.


Фото і відео зі сторінки Марії Бубнової

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: