Завантаження ...
Новобудови Києва

slavutych.help: кому ти допоможеш сьогодні?

slavutych.help: кому ти допоможеш сьогодні? фото
slavutych.help - це сайт, де зібрано усі військові та тактичні потреби міста Славутич чи повʼязаних з ним людей. Усі заявки безкоштовні.

Цей сайт зрозумілий і простий в користуванні, до нього можуть долучитися, як ті, хто ініціює збір коштів, наприклад, на потреби ЗСУ, так і ті, хто може надати фінансову підтримку. Автор проєкту - Дмитро Корчак.

"Цей сайт не збирає гроші. Це не рахунок і не фонд. Сайт містить збір потрібної інформації.
Актуальні потреби станом на сьогодні  зафіксовані у18 оголощеннях про фінансову допомогу"
,- йдеться у повідомленні slavutych.help.
Якщо ви хочете надати фінансову допомогу, вам варто зайти на сайт slavutych.help, обрати вподобане оголошення. Посилання на кожен оголошений збвр коштів активний. Ви можете натиснути на нього і дізнатися більше про те, для кого та на які потреби перераховуються кошти. Інформація на сайті перевірена, тому без ніяких сумнівів ви можете надати допомогу, перерахувавши кошти.

Якщо вам потрібно розмісти оголошення про допомогу і, відповідний збір коштів, нижче знаходиться форма, яку потрібно заповнити і відправити.
Адміністратори сайту перевірять цю інформацію і розмістять у таблиці оголошень. Усі заявки приймаються безкоштовно.



Важливо! Сайт не збирає гроші, а лише містить перелік потреб міста Славутич та усіх, хто з ним пов'язаний. Сайт не заробляє АВТОРУ жодних грошей. Завдання сайту - допомогти та упорядкувати усі потреби, які зазвичай розкиданірізними чатами та facebook.com-групами.
Узагальнила матеріал Олександра ЛАТИШЕВА

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: