Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

«Академія політичного лідерства»: вчимося комунікувати з владою

«Академія політичного лідерства»: вчимося комунікувати з владою фото

За сприяння International Republican Institute, в рамках програми «Академія політичного лідерства», в Офіс підтримки громадських ініціатив м.Славутич відбувся тренінг на тему «Як боротися та відстоювати свої інтереси перед владою в м.Славутич».
Участь в навчанні взяли представники громадських організацій, політичних партій, представники місцевого самоврядування, депутати та небайдужі громадяни, кого зацікавила тема взаємодії організацій громадянського суспільства та влади у вирішенні місцевих соціальних проблем громадян.


Під час тренінгу говорили про форми здійснення місцевого самоврядування, інструменти впливу на рішення органів місцевого самоврядування, а також про те як проводити кампанії громадянського представництва.
Дякуємо за цікавий формат тренінгу та практичні консультації з реалізації методів взаємодії з місцевою владою Андрію Карташову, голові Ради Центру Підтримки Громадських Ініціатив, та Тетяні Громовій, голові МГО «Молодь - XXI століття».


У разі запитань та зацікавлення темами взаємодії у вирішенні місцевих соціальних проблем громадян, запрошуємо до Офісу підтримки громадських ініціатив КП "Агентство регіонального розвитку" м.Славутич. Телефонуйте 050 353 11 35 (працює вайбер, телеграм).


Довідково
З 1994 року Міжнародний республіканський інститут (МРІ) розпочав співпрацю з Україною для просування належного врядування, зміцнення державних і громадських інститутів та об’єднання зусиль у країні на етапі перехідної демократії. МРІ працює з місцевими партійними осередками, громадськими організаціями та органами місцевого самоврядування по всій території країни в рамках програм, що фінансуються Міністерством закордонних справ та торгівлі Канади (Global Affairs Canada), Національним фондом на підтримку демократії та Агентством США з міжнародного розвитку.

Фото учасників тренінгу

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: