Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

У фіналі всеукраїнського конкурсу - четверо славутицьких учнів!

Оголошено результати Всеукраїнського конкурсу рефератів "Ядерна енергія і світ" - 2023, фінальний етап якого відбувся 2 листопада, де в онлайн-форматі взяли участь і четверо славутицьких учнів.
Про це повідомляє Управління освіти і науки Славутицької міської ради.
За інформацією Управління, під час фінального етапу конкурсу, в режимі онлайн, захищали свої реферати учні закладів освіти Славутича - Живилко АнастасіяКорепанова Дар'я, Рекуненко Тарас та Піменова Мірра.


Живилко Анастасія, учениця Славутицього ЗЗСО № 3 - з теми "Атомна енергетика в умовах війни: нові виклики і завдання"
Науковий керівник - Олекса В.М., учитель фізики Славутицього ЗЗСО № 3

Корепанова Дар'я, учениця Славутицького ліцею - з теми "Атомна енергетика в сучасному світі та її перспективи в маійбутньому, переваги та недоліки використання атомної енергетики"
Науковий керівник - Полулях Т.П., учитель фізики і астрономії Славутицького ліцею

Рекуненко Тарас, учень Славутицького ліцею - з теми "Атомна енергетика в умовах російсько-української війни"
Науковий керівник - Полулях Т.П., учитель фізики і астрономії Славутицького ліцею

Піменова Мірра, учениця Славутицького ліцею - з теми "Розщеплення атома: скринька Пандори чи вогонь Прометея"
Науковий керівник - Полулях Т.П., учитель фізики і астрономії Славутицького ліцею



Організаторами конкурсу є ДП "НАЕК "Енергоатом" та Українське ядерне товариство, партнером - Група компаній "Energy Safety Group".
У складі журі фахівці провідних підприємств, наукових установ та освітніх закладів галузі: Олег Зелений (ВП НТЦ Енергоатом), Олександр Мазурок (Energy Safety Group), Валерій Туз (кафедра атомної енергетики НТУУ "Київський політехнічний інститут ім. Ігоря Сікорського"), Валерій Зуйок (Національний науковий центр “Харківський фізико-технічний інститут”), Владислав Лесько (Кафедра електричних станцій та систем ВНТУ), Євген Малий (Інститут ядерних досліджень НАН України), Данило Лавренов (Енергоатом).



Члени журі надавали учасникам 10 хвилин для виступу та 5 хвилин для відповіді на запитання. Члени журі та учасники ставили свої запитання після завершення виступу.



Юні славутичани отримали високі бали за свої виступи, але їх виявилося недостаньо, щоб увійти до списку переможців цьогорічного конкурсу рефератів.
Водночас ми пишаємося нашими учасниками Всеукраїнського конкурсу рефератів "Ядерна енергія і світ" - 2023! Адже кожен з них унікальна творча особистість, у котрої попереду багато нових перемог!
У той же час, беручи участь у такому заході, готуючи реферати на таку непросту тематику, як використання ядерної енергії, кожний учасник отримує новий досвід, нові знання, нові контакти, знайомства, а докладені зусилля стають новими сходинками до успіху у майбутньому.

Фото: Управління освіти і науки м.Славутич
 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: