Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Якої погоди очікувати у Славутичі: до -13° на наступному тижні

Якої погоди очікувати у Славутичі: до -13° на наступному тижні  фото
В Україні, у тому числі й у Славутичі, у період з 19 по 23 листопада, очікується значне похолодання.
Про це повідомила синоптик Наталка Діденко.

Температура повітря знизиться до невеликих «мінусів», а в нічні години 23 та 24 листопада у північній частині України та на північному сході (Сумщина, Полтавщина, Харківщина) ймовірно до -10-14 градусів! І, відповідно, є висока ймовірність снігу в багатьох областях, - зазначила Діденко.

У четвер, 16 листопада, в Україні місцями пройде невеликий дощ, а в окремих районах Київщини, Чернігівщини та Сумщини можливий мокрий сніг.Також синоптик зауважила, що завтра вдень у більшості західних областей опади припняться. Практично повсюди посилиться вітер до штормових поривів.
Температура повітря становитиме найближчої ночі 0+5 градусів, на півдні до +9 градусів, завтра вдень передбачається +4+9 градусів, у південній частині та на південному сході +9+12, в Криму до +14 градусів.
Місцями в Києві очікується невеликий дощ, ввечері можливий мокрий сніг.
Впродовж доби температура повітря буде приблизно однаковою, +4+6 градусів, завтра ввечері зниження до +1+4 градусів.

У Славутичі протягом усього дня небо буде вкрите хмарами. У першій половині дня очікується дощ, який після обіду може посилитися. Ввечері на зміну йому прийде дрібний дощ зі снігом. Температура повітря коливатиметься від +1 до +6.




Значне похолодання у нашомі місті розпочнеться з неділі, 19 листопада. Температура повітря зміниться до -5, але відчуватиметься, як -10. Незважаючи на ясний ранок, вдень та ввечері у Славутичі погода буде похмурою. Без опадів.
За прогнозом синоптиків, сніг у Славутичі ймовірно очікувати  21 листопада. У другій половині дня можливий дрібний дощ зі снігом, який до вечора повинен закінчитися. Хоча це не точно. Щодо цього інформація на різних сайтах з прогнозом погоди відрізняється.



За іншими пргнозами найхолодній день на наступному тижні буде 23 листопада. Цього дня синоптики pogoda.meta.ua прогнозують морозну погоду до -13.




 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: