Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Безпека в деталях: Уроки життя для учнів Славутицького ліцею

Безпека в деталях:  Уроки життя для учнів Славутицького ліцею фото
17 листопада 2023 року співробітник Вишгородського районного управління ГУ ДСНС України у Київській області разом з представниками відділення поліції №2 Вишгородського РУП ГУ НП в Київській області провів урок для учнів Славутицького ліцею "БезМеж". 

Під час заходу інспектор ДСНС нагадав учням про правила пожежної безпеки в осінній період року, зокрема про небезпеку збирання грибів у лісі та використання газового обладнання. Також було наголошено на правилах дій при знаходженні вибухонебезпечних предметів та сигналі "Повітряна тривога".

Працівники поліції, в межах тижня безпеки дорожнього руху, провели захід з учнями щодо дотримання Правил дорожнього руху та законодавства України. Вони зазначили, що ці правила створені не лише для покарання порушників, але й для того, щоб захистити життя та здоров'я кожного учасника дорожнього руху.

У кінці бесіди учні мали можливість задати питання та отримати на них відповіді. 

Дотримання цих правил є важливою складовою відповідальності та громадянської поведінки. Спілкування з представниками рятувальної та правоохоронної служб допомагає створити безпечне середовище для всіх громадян.

Безпека в деталях:  Уроки життя для учнів Славутицького ліцею фото №1
Безпека в деталях:  Уроки життя для учнів Славутицького ліцею фото №2
Безпека в деталях:  Уроки життя для учнів Славутицького ліцею фото №3


Фото: Facebook 63 ДПРЧ місто Славутич 

Приєднуйтесь до Телеграм каналу та Вайбер
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: