Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Подорожуйте у часі та просторі: Віртуальні реальності у Славутичі

Подорожуйте у часі та просторі: Віртуальні реальності у Славутичі фото
Подорожуйте у часі та просторі, не лише спостерігаючи, але й ставши частиною того, що траплялося навколо. Тепер кожен відвідувач нашого місцевого музею може насолоджуватися такою можливістю: просто надівайте VR-шоломи і переносьтеся на Чорнобильську АЕС, стаючи учасником подій 1986 року.

У зали, присвяченому історії Чорнобильської АЕС та міста Прип'яті, вас очікують не лише звичайні експозиції та розповіді екскурсовода, але й захопливі віртуальні екскурсії. Зануртеся у найтривожніші моменти того періоду та відчуйте атмосферу того часу. Приходьте та переживайте історію власними очима!

Віртуальна екскурсія дозволить вам відчутти атмосферу Чорнобильської катастрофи, мовби ви опинилися прямо серед подій. Ви побачите реалістичні кадри робочого повсякдення на ЧАЕС, відчуєте пульсуючий ритм міста Прип'яті до самого моменту аварії.

Окрім того, ви матимете можливість долучитися до віртуальних дійсностей, виконуючи ряд завдань, що ставали перед рятувальниками та працівниками атомної станції у ті трагічні дні. Ваша взаємодія з оточуючим середовищем надасть вам враження, ніби ви є частиною цієї історії.

Приходьте та відкрийте для себе новий рівень занурення в історію Чорнобиля. Віримо, що це додасть глибини та емоційної насиченості вашому відвідуванню музею.

Фото: Краєзнавчий музей м. Славутича і Чорнобильської АЕС

Подорожуйте у часі та просторі: Віртуальні реальності у Славутичі фото №1
Подорожуйте у часі та просторі: Віртуальні реальності у Славутичі фото №2
Подорожуйте у часі та просторі: Віртуальні реальності у Славутичі фото №3


Приєднуйтесь до Телеграм каналу та Вайбер
 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: