Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Від пошуку сенсу до методів подолання кризи: Активний Четверг в Славутичі

Від пошуку сенсу до методів подолання кризи: Активний Четверг в Славутичі фото

Учасники "Активного четверга" розглядають методи подолання кризи. Кожного тижня вони збираються в Офісі підтримки громадських ініціатив КП "АРР", щоб обговорювати пропозиції рішень різних проблем, які існують у місті.

Однією з ключових проблем для Славутича, яку обговорювали учасники, є постійний пошук сенсу та значення існування міста. Наголошено на важливості того, щоб місто розвивалося в сучасних умовах, не забуваючи про своє минуле, яке формує наше майбутнє.

На останньому зібранні "Активного четверга" учасники обговорювали особисті, суспільні, місцеві та екзистенційні кризи разом із психологом Соціально-психологічного центру, Дар’єю Мельник. Кожен з них, подібно до кожної людини, стикається з кризою по-своєму болісно, іноді це стосується всього суспільства та більш масштабних проблем, таких як війна чи економічна криза.

Дар’я Мельник використовувала практичні психологічні вправи для того, щоб допомогти учасникам знайти кроки для подолання кризи.

Жителі Славутича запрошуються до пошуку та обговорення сучасного сенсу міста на наступних зустрічах "Активного четверга".

Команда Офісу підтримки громадських ініціатив не лише інформує про рішення нашої влади, але також надає можливості для їх обговорення, збираючи ідеї та варіанти рішень до Плану повоєнного відновлення Славутича.




Фото: Офіс підтримки громадських ініціатив м.Славутич

Приєднуйтесь до Телеграм каналу та Вайбер

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: