Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Толерантність у Славутицькому клубі Злагода

Толерантність у Славутицькому клубі Злагода фото

Міжнародний день толерантності виявився часом для глибокого роздуму про цінності взаєморозуміння та прийняття. У цей особливий час, учасники клубу національної співдружності "#Злагода" вирішили приділити увагу країні, де толерантність стала не лише поняттям, але й сенсом життя для всього населення - Швеції.

Під час зустрічі слухачі отримали можливість поглиблено ознайомитися з життям шведів та відкрити для себе цю націю як милосердну та чуйну до інших людей. Життя в гармонії з самим собою та здатність приносити радість оточуючим - ось те, що робить шведське суспільство особливим.

З дитинства шведи виховуються з доброзичливим ставленням до представників протилежної статі та до тих, хто відрізняється від інших. Вони поділилися прикладами, як громадяни Швеції вчиняють добрі справи, не чекаючи за це нагород.

Давньоіндійське прислів'я "Співчуття править світом" найкращим чином відображає погляди та дії шведів. Однак, на жаль, існують і расистські країни, де концепція рівності та прийняття інших не знаходить відгуку.

Тому настав час, коли відомі слова класика, "У житті є тільки одне безперечне щастя-життя для інших", мають стати девізом для всіх. Секрет щастя скандинавського народу має бути зрозумілим і доступним для кожного з нас. Віддзеркаленням цього може стати поширення та укорінення толерантності у нашому власному суспільстві.

Приєднуйтесь до Телеграм каналу та Вайбер

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: