Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Об'єднані проти насильства: Розпочинається Всеукраїнська кампанія «16 днів проти насильства»

Об'єднані проти насильства: Розпочинається Всеукраїнська кампанія «16 днів проти насильства» фото

У період з 25 листопада по 10 грудня 2023 року стартує щорічна Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства»

Дати початку та завершення кампанії не випадкові, вони створюють символічний ланцюжок, об'єднуючи заходи проти насильства стосовно жінок та захист прав людини. Окрім того, шістнадцятиденний період кампанії охоплює важливі світові та національні події, такі як Міжнародний день боротьби з насильством щодо жінок, Всесвітній день боротьби зі СНІДом та Міжнародний день прав людини.

Суб'єкти соціальної роботи активізуватимуть свої зусилля з метою збільшення розуміння та обізнаності славутичан щодо всіх форм насильства та створення безпечного соціального простору від насильства. Кампанія також покликана попередити насильство в сім'ї, жорстоке поводження з дітьми та формувати свідомість населення щодо неприйнятного ставлення до насильства.

Звертаємо увагу шановних мешканців: ніяке насильство не може бути виправданим! Воно не лише принижує людину, але й може спричинити травми та хвороби. Своєчасне звернення за допомогою — це перша сходинка на шляху до повноцінного та гармонійного життя, якого кожен з нас заслуговує.

Приєднуйтесь до Телеграм каналу та Вайбер





Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: