Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

ЦРД отримали "Дарунок знань та безпеки "від ЮНІСЕФ

ЦРД отримали "Дарунок знань та безпеки "від ЮНІСЕФ фото
Представництво ЮНІСЕФ в Україні приділило особливу увагу дитячому закладу дошкільної освіти "Центр розвитку дитини", надаючи йому тематичне обладнання для вивчення та дослідження основ ментального здоров'я, гігієни та мінної безпеки. Загалом це охоплює шість коробок, які впорядковані за тематикою у спеціальні комплекти. У кожній з них містяться розвиваючі та настільні ігри, зошити, книги та методичні посібники для вихователів, і кожна коробка має свою назву: "НУМО, відкривай та розвивай".

Тепер завдяки цим матеріалам, які супроводжуються яскравими ілюстраціями та героями мультфільмів, діти не лише розвиватимуть дрібну моторику, а й матимуть відомості про ментальне здоров'я, вивчатимуть основи гігієни та безпеки, зокрема, мінної безпеки.

Кожен комплект містить навчальні та ігрові матеріали, такі як дидактичні брошури, розвиваючі та настільні ігри, книги, розмальовки і багато іншого. Ці матеріали та ігри не лише зацікавлять дошкільнят та підготують їх до майбутнього навчання в школі, але й розвиватимуть критичне мислення, творчі навички та навички роботи в групі.

Ці коробки також стануть надзвичайно корисними для організації дозвілля дітей під час повітряної тривоги в укриттях, оскільки вони розраховані на 30 дітей. Висловлюємо щиру подяку за підтримку представництву Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні!



Фото: Центр розвитку дитини Славутич


Приєднуйтесь до Телеграм каналу та Вайбер
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: