Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Перший іспит у Школі гідів та гідес – Успішний Старт Олександра Анісімова!

Перший іспит у Школі гідів та гідес – Успішний Старт Олександра Анісімова! фото
За організації Агентства регіонального розвитку м. Славутич та Туристично-інформаційного центру Славутича (Visit Slavutych), в Школі гідів і гідес віком 50+ відбулися іспити.

На впершому іспиті в Школі гідів та гідес відзначився наш славутичанин учасник, Олександр Анісімов. На своїй сторінці у Facebook він поділився враженнями  від першої екскурсії по рідному Славутичу, яку він провів.

Вчора, 23.11.23 р., мені - гіду-початківцю, довелося проводити екскурсію містом Славутич. Я умисно пішов на курси гідів, щоб вміти розповісти про своє місто, яке я вважаю рідним. Відверто скажу, що це було не дуже легко. Але особисті спогади, уроки спеціалістів та добрі побажання наставників надихнули. Сказати, що я хвилювався - це ні про що. Тим більше, що з-за негоди довелося перенести захід. Але наступного разу погода була ще гіршою, зі снігом та хуртовиною. Тобто мені довелося хвилюватися двічі. Ніколи не думав, що буду відчувати себе, як першокурсник. Але так й було. Під час екскурсії не розповів все, що планував та знав. Але на світлинах побачив, що  слухали з захопленням. Мене це здивувало, бо я, дивлячись в очі своїх колег під час екскурсії ,не бачив цього. Тільки на світлинах це побачив (дякую Кристина Бельченко  за фото), що їм дійсно було цікаво. Мене це надихає. Після Перемоги будемо усі разом сприяти розвитку міста, бо зараз тільки мріємо про Перемогу. - Олександр Анісімов у Facebook


Перший іспит у Школі гідів та гідес пройшов вдало, залишаючи за собою світлу доріжку в історії цього освітнього проекту. 

Перший іспит у Школі гідів та гідес – Успішний Старт Олександра Анісімова! фото №1
Перший іспит у Школі гідів та гідес – Успішний Старт Олександра Анісімова! фото №2
Перший іспит у Школі гідів та гідес – Успішний Старт Олександра Анісімова! фото №3
Перший іспит у Школі гідів та гідес – Успішний Старт Олександра Анісімова! фото №4
Перший іспит у Школі гідів та гідес – Успішний Старт Олександра Анісімова! фото №5


Фото: Туристично-інформаційний центр Славутича / Visit Slavutych

Приєднуйтесь до Телеграм каналу та Вайбер
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: