Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Жінки в бізнесі під час війни: Славутичанка Марія Бубнова взяла участь у 7-му Жіночому конгресі

Жінки в бізнесі під час війни: Славутичанка Марія Бубнова взяла участь у 7-му Жіночому конгресі  фото
Завершився 7-й Український Жіночий Конгрес під гаслом "Жіноче лідерство. Час відновлення. Час відбудови", який відбувся у Києві 22-23 листопада 2023 року. Цей захід об'єднав національних і міжнародних високопосадовців, представників бізнесу, громадського сектору, військових, волонтерів, ветеранів та представників медіа.

Протягом двох насичених днів, більше 50 відомих спікерів та спікерок, 6 дискусійних платформ, а також численні спеціальні події та інтерв'ю були в основі подій конгресу. На 7-му Українському Жіночому Конгресі розглядалися теми ролі жінок в політиці на центральному та регіональному рівнях, розвитку жіночого підприємництва та адаптації освітніх процесів до нових реалій.

Важливим моментом стала дискусія "Жінки в бізнесі під час війни та їх роль у процесі відбудови", учасницею якої стала співзасновниця ТОВ "Нова кухня" - Азовська фабрика, представниця Славутича, Марія Бубнова.

Марія поділилася своїм унікальним досвідом релокації власного бізнесу з Маріуполя до Славутича, розкривши перед аудиторією нові можливості та виклики, які наразі стають перед підприємцями.

Пишаємося Марією Бубновою та висловлюємо подяку за вибір Славутича для життя та подальшого розвитку свого бізнесу!




Фото: Агентство регіонального розвитку м.Славутич

Приєднуйтесь до Телеграм каналу та Вайбер
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: