Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Перший етап Всеукраїнського конкурсу "Учитель року-24" пройдено успішно!

Перший етап Всеукраїнського конкурсу "Учитель року-24" пройдено успішно! фото
Відбірковий етап першого туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2024», у номінації «Фізика», відбувся сьогодні, 23 листопада, в дистанційній формі з дотриманням обмежень правового режиму воєнного стану. Славутич представляв - Віталій Стеценко, вчитель вищої категорії, «старший вчитель» Славутицького ліцею.



У рамках двох етапів першого туру конкурсу Віталій Анатолійович з гідністю пройшов випробування з тестування, продемонструвавши професійно-методичну фаховість та компетність учителя фізики.
Під час конкурсного випробування «Я так роблю», презентував власну педагогічну ідею - «Формування дослідницьких компетенцій учнів засобами STEM-освіти» та уміння адаптувати її до умов змішаного навчання й вікових особливостей учнів, поділився педагогічними знахідками, родзинками власної творчості, продемонстрував цікаві форми роботи.
Колеги-освітяни вітають Віталія Анатолійовича з успішним виступом та бажають нових професійних злетів, цікавих ідей та успіху на педагогічній ниві і, звичайно ж, перемоги у другому турі конкурсу. 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: