Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Танцювальний перфоманс від юної славутицької хореографині

Танцювальний перфоманс від юної славутицької хореографині фото
Славутичанка Анастасія Губа з 4-річного віку займалася художньою гімнастикою, потім долучилася до акробатики (стрибків на батуті) та сучасних танців (хореографії). Багаторазово вона брала участь у модних показах як модель та як хореограф-постановник. Мала досвід виступів і на великій сцені. А віднедавна Настя сама очолила молодіжний хореографічний колектив.



Якось ще в березні цього року вчителі 4-ї школи (нині ліцей «БезМеж») звернулися до Анастасії Губи з проханням підготувати виступ групи підтримки з числа дітей 4-5 класів для заходу, який тоді проводився у школі.
Безумовно, талановита та енергійна дівчина не могла не погодитись.
Виступ команди, яку вона підготувала, був вдалим та залишив багато приємних вражень, тому в подальшому всі учасники виступу захотіли продовжити займатися танцями з юною амбіційною хореографинею. Танцювальний колектив отримав назву Danse Varsity.
У пятницю, під час урочистої події KYIV FASHION DAY  в м.Київ, відбувся дебютний виступ танцювального колективу Danse Varsity, де хореографом була Настя Губа.

Виступ можна переглянути тут
https://fb.watch/oCYsnWvDFt/

Пряд з іменитими і фаховими українськими особистостями славутицькі танцюристки продемонстрували танцювальний перфоманс, показавши в танці трагедію людських доль, скалічених війною, яку принесла росія в Україну.
Цей виступ залишив багато приємних емоційних вражень і гарних відгуків.
Вітаємо Анастасію і гурт Danse Varsity із вдалим дебютом! Бажаємо багато нових перемог і важливих здобутків!

Ольга МЕЛЬНИК



 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: