Психологічно-правова допомога для славутицьких підлітків (фото, відео)

Як навчитися жити і комунікувати у суспільстві, щоб не стати жертвою насилля? Як справитися з проблемою булінгу та цькування з боку однолітків? Що робити і куди звертатись за допомогою, якщо відбувається насилля над вами?

Як навчитися жити і комунікувати у суспільстві, щоб не стати жертвою насилля? Як справитися з проблемою булінгу та цькування з боку однолітків? Що робити і куди звертатись за допомогою, якщо відбувається насилля над вами?
Ці та інші питання обговорювали під час зустрічі з молоддю представники правоохоронних органів та психологічної служби Славутича у закладах освіти міста.

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/video.php?height=476&href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fslavutich.cn.ua%2Fvideos%2F1513020202846489%2F&show_text=false&width=476&t=0" width="476" height="476" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowfullscreen="true" allow="autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share" allowFullScreen="true"></iframe>

Психолог Соціально-психологічного центру Мельник Ольга у відвертій розмові з підлітками розповіла про те, до яких наслідків може призвести насилля у сім’ї. Що треба робити та куди звертатись, якщо ви стали жертвою насилля чи булінгу у родині, школі чи інтернеті.
Інспектор сектору ювенальної превенції ВП Вишгородського РУП ГУНП в Київській області капітан поліції Байова Лілія та офіцер територіальної громади Славутича Роман Січко розповіли про те, якою є відповідальність на законодавчому рівні за здійснення насильницьких дій.
Дітям було цікаво почути цю інформацію від фахівців з перших вуст, поставити запитання, які цікавлять, обговорити ситуації, що є наболілими.
Якщо ти або твої друзі чи однокласники стали жертвами насилля чи булінгу, треба негайно звернутися за допомогою:
- до адміністрації школи,
-працівника ювенальної превенції чи поліцейського, якому ти довіряєш.
Зателефонуй!
- на Національну дитячу «гарячу лінію» - 0800 500 225 (безкоштовно зі стаціонарних) або 116 111 (безкоштовно з мобільних), або на спецлінію - 102.
- телефон довіри  Соціально-психологічного центру м.Славутич095 945 69 40067 850 91 16 (анонімно та конфіденційно). Графік роботи: з понеділка до п'ятниці, з 9:00 до 12:00 та з 13:00 до 18:00.

Фото, відео: Ольга МЕЛЬНИК

[GALLERY-142]

 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: