Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Попередження водіям: Погіршення погодних умов!

Попередження водіям: Погіршення погодних умов! фото
Служба відновлення та розвитку інфраструктури в Чернігівській області інформує водіїв про прогнозоване погіршення погодних умов, яке може вплинути на дорожню ситуацію у період з 2 по 3 грудня.

Прогнозується сніг, який перейде в льодовий дощ, а також коливання температур між мінусом та плюсом. Ці погодні умови можуть спричинити утворення ожеледиці на дорожньому покритті. У випадку суттєвого погіршення дорожньої обстановки через погоду можуть бути введені обмеження на рух транспорту.

Просимо водіїв бути особливо уважними та обережними за кермом у несприятливих метеоумовах. Рекомендуємо обирати безпечну швидкість руху, уникати різких маневрів та дотримуватися безпечної дистанції з іншими транспортними засобами. Особливу увагу звертаємо на рух по естакадах, мостах та шляхопроводах, де ймовірність ожеледиці найвища.

Нагадуємо водіям про важливість використання зимових шин із нормальним протектором у період осінньо-зимової експлуатації. Знижені температури можуть погіршити зчіпні властивості літніх шин, ускладнюючи керування автомобілем.

Важливо також регулярно перевіряти гальмівну систему, функціональність зовнішніх світлових приладів, стан склоочисників, а також системи обігріву та охолодження автомобіля.

Водіям фур рекомендуємо мати ланцюги протиковзання для проїзду ділянок доріг з крутим підйомом та спуском у період осінньо-зимової експлуатації.

У разі необхідності отримання інформації щодо стану автомобільних доріг загального користування державного значення, просимо звертатися на цілодобову гарячу лінію за номером: +38 067 400 60 80. Бережіть себе та будьте безпечні на дорозі! 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: