Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Засідання комісії з питань захисту прав дітей у Славутичі

Засідання комісії з питань захисту прав дітей у Славутичі фото

Славутицька міська рада продовжує впровадження державної політики з соціального захисту дітей, спрямованої на запобігання вчиненню ними правопорушень. За цією метою 30 листопада 2023 року відбулося чергове засідання Комісії з Питань Захисту Прав Дітей при Виконавчому комітеті Славутицької міської ради.

Члени Комісії активно взяли участь у обговоренні актуальних питань, висловлюючи власні погляди та надаючи пропозиції щодо фактів безвідповідального батьківства та неналежного виконання обов'язків стосовно неповнолітніх та малолітніх дітей.

В результаті засідання були прийняті одноголосно рішення щодо захисту прав і законних інтересів дітей. Під час обговорення члени комісії аналізували всі наявні документи заявлених справ, провели слухання громадян, запрошених у справі, надали рекомендації та ухвалили відповідні рішення, такі як позбавлення батьківських прав, встановлення умов утримання та виховання дітей у сім'ях, тощо.
 

Повідомлення для Батьків та Законних Представників

Шановні батьки, законні представники! Принцип пріоритету сімейного виховання, закріплений Сімейним кодексом України, визнає право кожної дитини жити та виховуватись в сім'ї, що відповідає її потребам та сприяє особистісному зростанню.

Звертаємось до вас із закликом виконувати завдання батьківської відповідальності, забезпечуючи систематичний догляд і виховання ваших дітей. Це не лише задоволення їхніх потреб, але й вияв уваги, турботи та любові, а також надання підтримки у вирішенні їхніх проблем та конфліктів. 



Фото: Служба у справах дітей та сім'ї м. Славутича
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: