Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Чемпіонат України з футзалу: Славутицькі дівчата здобувають квиток до фіналу

Чемпіонат України з футзалу: Славутицькі дівчата здобувають квиток до фіналу фото
 В дні з 2 по 3 грудня в Славутичі відбулися захоплюючі ігри серед жіночих команд на відбірковому етапі Чемпіонату України з футзалу сезону 2023-2024 для дівчат 2007-2008 року народження та молодших. 

В Славутицькій групі, брали участь чотири команди: ДЮСШ-Конотоп, ДЮСШ пгт. Миколаївка Сумського району, "КДЮСШ-Олімп" м. Славутич та "СДЮШОР-Юність" м. Чернігів.

Перший день відзначився чотирма захоплюючими поєдинками, де команда з Славутича здобула вражаючі перемоги над командами КДЮСШ Сумського району та Конотопа з рахунком 14:0 та 11:1 відповідно. Дівчата з Чернігова також показали високий рівень гри та здобули 6 очок, перемігши команди Конотопа (4:0) та Сумського району (13:0).



Особливість другого дня полягала в поєдинку між командами "СДЮШОР-Юність" м. Чернігів та "КДЮСШ-Олімп" м. Славутич. Зазначимо, що тільки переможець цього матчу отримав право виходу в фінальну частину Чемпіонату України.

Фінальний поєдинок був насиченим та напруженим, не залишивши дівчатам можливості продемонструвати свої найкращі спортивні здібності. Перший тайм завершився безгольовим рахунком 0:0. У перерві тренер команди з Славутича, Володимир Панченко, зумів заспокоїти та надихнути свою команду.

Другий тайм розпочався активніше, і дівчата з Славутича впевнено атакували ворота суперниць. Вже на початку тайму Маргаріта Ручка та Маргаріта Іванченко вивели свою команду вперед і витримали атаки суперниць, здобувши перемогу з рахунком 5:0.  

Дівчата з Чернігова зробили атаку на ворота, які захищала Віталіна Краснящих. Наша воротарка продемонструвала високий рівень майстерності та стійкості, не лише три рази зупинила м'яч майже на лінії воріт, а й надихнула своїх товаришок. В результаті, вони тричі пройшли захист суперниць і вивели рахунок на табло до 5:0. Окрім цього, відзначилися Маргаріта Ручка та Милана Федосенко, яка також взяла два м'ячі, завершивши матч переможним рахунком.



Завдяки цій перемозі, команда "КДЮСШ-Олімп" м. Славутич вийшла в фінальну частину Чемпіонату України з футзалу серед дівчат 2007-2008 року та молодше.

Володимир Панченко, тренер команди "КДЮСШ-Олімп" м. Славутич, поділився своїми враженнями:

"Вітаю дівчат з перемогою. Наш тренерський колектив готовий до важкої роботи. У цьому році наші дівчата з трьох вікових груп пройшли у наступний етап чемпіонату. Ми пишаємося своїми гравцями і будемо продовжувати тренування. Спортивний майданчик покаже, на що ми здатні. Бажаю всім нових перемог та мирного неба." 

Чемпіонат України з футзалу: Славутицькі дівчата здобувають квиток до фіналу фото №3
Чемпіонат України з футзалу: Славутицькі дівчата здобувають квиток до фіналу фото №4
Чемпіонат України з футзалу: Славутицькі дівчата здобувають квиток до фіналу фото №5
Чемпіонат України з футзалу: Славутицькі дівчата здобувають квиток до фіналу фото №6
Чемпіонат України з футзалу: Славутицькі дівчата здобувають квиток до фіналу фото №7
Чемпіонат України з футзалу: Славутицькі дівчата здобувають квиток до фіналу фото №8
Чемпіонат України з футзалу: Славутицькі дівчата здобувають квиток до фіналу фото №9
Чемпіонат України з футзалу: Славутицькі дівчата здобувають квиток до фіналу фото №10


      
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: