Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Тисяча історій кохання. Картини дружин справжніх Героїв (фото)

У Києві відбулося відкриття благодійного музично-поетичного фестивалю «Маємо жити». Дружини загиблих Захисників із всеукраїнської спілки «Ми разом», спільно з якими психолог Соціально-психологічного центру м.Славутич Дар'я Мельник проводить підтримуючі психологічні онлайн-зустрічі, презентували виставку картин «Тисяча історій кохання. Картини дружин справжніх Героїв». Зворушливо, неймовірно проникливо, боляче та потужно.

На полотнах жінки зображали особисті історії, пов’язані із загиблими коханими, спогади про своє щасливе подружнє життя. Це пам'ять про кохання, яке буде жити вічно. Картини намальовані за сприяння художника Олега Юрова.

Подія переслідує багато цілей: це збір коштів на потреби Сил оборони України, вшанування пам’яті кожного життя загиблого Героя-Янгола та єднання жінок, які попри біль продовжують жити далі.

Дякуємо організаторам за можливість бути присутніми на заході, особисто зустріти та обійняти таких близьких до серця жінок. Це велика честь бути для них підтримкою та допомагати рухатися у напрямку зцілення.

Проєкт реалізовується за підтримки Благодійного Фонду Сергія Притули, БФ МАЄМО ЖИТИ, Anton Senenko та Мартина Бреста. Посилання на фото: https://www.ukrinform.ua/.../3793187-u-kievi-vidkrivsa

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: