Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Свято тих, завдяки кому сьогодні живе Україна

Свято тих, завдяки кому сьогодні живе Україна фото
6 грудня відзначається День Збройних Сил України.
Сьогодні весь український народ і світове суспільство прагне вибороти мир у нещадній загарбницькій війні, яку розв’язала велетенська мілітаризована країна Росія проти незалежної і незламної України.
Завдяки нашим Захисникам і Волонтерам, за підтримки дружніх країн Європи, Америки і світу в цілому, наша Україна відстоює право на життя.
Ми щиросердно дякуємо нашим збройникам, усім нашим захисникам, які ціною власного здоров’я і життя відстоюють наше право на існування, Незалежність і Свободу нашої України!
Ми низько вклоняємося до землі загиблим у цій боротьбі, полоненим, які щодня піддаються кремлівським тортурам, їхнім рідним, і всією душею віримо в нашу Перемогу! Перемогу нашої України!
6 грудня за новим календарем віряни також відзначають одне з найважливіших християнських свят – День Святого Миколая Чудотворця (Угодника), який здавна відомий своїми добрими чудодійними справами.
Всім миром просимо його зберегти нашу Україну, життя людей, підтримати наших Захисників у визвольній боротьбі з російськими нацистами-загарбниками, повернути мир, спокій і процвітання у нашу державу Україну! Незалежність, шану і повагу нашому незламному народу!
Зі святом! Хай живе Україна!



Фото з доступних джерел
 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: