Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

У Славутичі планують започаткувати скаутський рух

У Славутичі планують започаткувати скаутський рух фото
У Славутичі відбулася робоча зустріч міських служб, що опікуються вихованням підростаючого покоління, з представниками проєкту «Я серед своїх» Національної Організації Скаутів України.
Як повідомили гості, скаутська організація запрошує дітей віком від 9 до15 років, незалежно від статі, раси, етнічного та соціального походження, віросповідання.
Також надається можливість юнакам та дівчатам старшим 18 років пройти навчання в Києві та отримати сертифікат волонтера Національної Організації Скаутів України (НОСУ).
НОСУ заснована у 2007 році, а у 2008 році на 38-й Всесвітній Скаутській Конференції у Кореї стала повноправним членом Всесвітньої Організації Скаутського Руху.

Метою проєкту є підтримка дітей та молоді, які постраждали від війни, шляхом створення безпечного та освітнього простору для розвитку, підтримки дорослих та реалізації програми “Я серед своїх”.
В рамках реалізації командою тренерів передбачено навчання дорослих лідерів, волонтерів які будуть впроваджувати програму на своїх майданчиках, громадських об'єднаннях, ініціативних групах, тощо.
Базовий тренінг є обов'зковим для проходження всіма волонтерами, хто долучився у проєкт.

В програмі тренінгу:
- основи Першої Домедичної Допомоги;
- основи надання першої психологічної допомоги дітям;
- основи Скаутингу;
- основи програми "Я серед своїх".

На час тренінгу учасників забезпечують харчуванням, проживанням ( для тих, хто приїхав з іншого міста) та компенсуємо проїзд.
Бажаючим потрібно заповнити відповідну анкета-заявку на участь у базовому тренінгу, в рамках проєкту "Я серед своїх"..
Для комунікації надаємо контакт регіонального координатора: 0997920954.
Форма для реєстрації: https://docs.google.com/.../1FAIpQLSenK8v5svusoY.../viewform

 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: