Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

За час повномасштабної війни волонтером став кожен українець

За час повномасштабної війни волонтером став кожен українець фото
Для учнів ліцею та закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів № 1 м.Славутич відбулись патріотичні заходи, приурочені подяці українським волонтерам, які забезпечують надійний тил нашій армії та підтримку вимушеним переселенцям.
До участі у заходах були запрошені психолог Соціально-психологічного центру та старший солдат (діловод) групи по роботі з особовим складом Військової частини 3041 Національної гвардії України.
Фахівець Центру Тетяна Сергієнко розповіла про волонтерство та підготувала для дітей відео, де показала частину від тієї величезної титанічної праці, якою щодня займаються українські волонтери, рятуючи мільйони життів.
За час повномасштабної війни волонтером став кожен українець. Наші люди невпинно шукають донати на бронежилети, знаходять необхідні ліки, плетуть маскувальні сітки, готують їжу для тих, хто залишився без даху над головами та багато-багато іншого.



Те, що ця робота є дуже важливою, підтвердили й військовослужбовці. Вони розповіли, що мотивує наших хлопців тримати стрій та оптимістично дивитися у майбутнє – це наші діти, наші люди, які своїм прикладом надихають та підбадьорюють рухатися далі.



За словами військового психолога: «Нам усім потрібно мати надію у стані невизначеності. Коли ми допомагаємо від душі, то отримаємо насолоду та задоволення, у нас покращується настрій, ми відчуваємо, що наша праця змінює світ на краще. Тоді ми можемо поділитися своїми емоціями та хорошим настроєм з іншими. Так ми наближаємо Перемогу, тримаючись разом».
Також на зустрічі підіймали тему гігієни волонтерства, розповідали, хто такі недобропорядні волонтери та як убезпечити себе від шахраїв нового часу.
Після завершення заходу дітей пригощали смачними пирогами та робили групові знімки.
Славутицький Соціально-психологічний центр дякує Військовій частині 3041 Національної гвардії України за співпрацю та допомогу у проведенні заходів.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: