Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Кіноконцертному - 35 років!

Кіноконцертному - 35 років! фото
Славутич відмітив 35 річницю одного з головних центрів культури в місті - Клубного закладу "КІНОКОНЦЕРТНИЙ КОМПЛЕКС".



Воєнний стан в державі, відкрита агресія росії, безглузде знищення наших міст, загибель наших захисників та цивільного населення не налаштовувало на якесь шумне святкування. Але не сказати про минуле і сьогодення, не подарувати своїм прихильникам хвилини відчуття прекрасного, не познайомити славутчан з деякими сторінками своєї історії, не представити нових членів колективу, цього творчий колектив ККК не міг.





Не було шумних вітань і довгих речей, не було довгих стрічок Грамот та Подяк, але святковий ювілейний торт був, і був конкурс зірок, в якому перемогли три директори, які в різний час очолювали колектив ККК.



А поруч з ними завжди були команди - вірних спільників, творчих і працьовитих людей, починаючи від творчої когорти, надійної підтримки в залі та на сцені, технічного персоналу, який робить присутність в ККК більш комфортною і затишною.




Людмила Любива, Ніна Баришевська і Лариса Маслій, які очолювали заклад. Зараз Лариса Маслій стоїть у керма великого корабля, знайомого і улюбленого - Кіноконцертного комплексу.



Щасливого плавання тобі, представник славутицької громади! Стоячи вітали глядачі всіх присутніх на сцені Кіноконцертного комплексу представників колективу під час фінальної фотосесії.

Україна переможе! З днем народження тебе, Кіноконцертний комплексе! З 35-річним ювілеєм!

Вадим ІВКІН

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: