Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Оперативний виїзд: Пожежа у Дніпровському кварталі

Оперативний виїзд: Пожежа у Дніпровському кварталі фото

Сьогодні, 9 грудня, о 16-20, в Дніпровському кварталі сталася аварійна подія — пожежа, яка вимагала негайного реагування рятувальників та екстрених служб.

Швидка реакція на виклик: На лінію екстреної допомоги надійшов виклик про пожежу в одному з будинків Дніпровського кварталу. Відразу ж було активовано пожежні відділення, які прибули на місце пригоди всього за кілька хвилин.

Локалізація та усунення загоряння 
Під час локалізації вогню виявлено, що загорівся сміттєпровід у будівлі. Пожежникам довелося використати кувалду для розбивання частини споруди та усунення загоряння. За попередньою версією, причиною пожежі стало кинуте палаюче сміття, ймовірно, у вигляді сигарети, до сміттєпроводу.

Подяка за надзвичайні зусилля
Висловлюємо щире вдячність та високу оцінку роботі рятувальників 63 ДПРЧ міста Славутич, які оперативно та ефективно долали пожежу та забезпечили безпеку мешканців. Завдяки їхнім надзвичайним зусиллям та професіоналізму, вдалося уникнути серйозних наслідків та зберегти життя та майно громади. 

Попередження та обережність у під'їздах
Оцінюючи наслідки цього випадку, ми закликаємо всіх мешканців бути особливо обережними та відповідальними. Наголошуємо на важливості дотримання правил пожежної безпеки, зокрема, заборони паління у під'їздах та кидання недопалків у сміттєпровід. Ці прості заходи можуть максимально зменшити ризик виникнення подібних небезпек та зберегти безпеку нашого спільного життєвого простору.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: