Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Другий іспит у Школі гідів та гідес успішно пройшов

 Другий іспит у Школі гідів та гідес успішно пройшов фото

Наразі відбувається період іспитів у Школі гідів та гідес, спрямованої на осіб віком 50+, яку організовано Агентством регіонального розвитку м. Славутич та Туристично-інформаційним центром Славутича / Visit Slavutych.

На цей раз пробну екскурсію провела Людмила Лаптєва. Екскурсія охопила Ризький та Вільнюський квартали. Пані Людмила детально розповіла групі про особливості забудови Балтійських кварталів та про трансформації, які відбулися в місті з часу його заснування. Унікальні історії людини, яка прожила в Славутичі понад тридцять років, вразили всіх учасників.

Вітаємо Людмилу з успішним проведенням цікавої та авторської екскурсії! Місто Славутич стає своєрідним майданчиком для заходів, кожен із яких супроводжується екскурсією по місту.

У Школі гідів та гідес готують професіоналів, які готові поділитися своєю любов'ю до Славутича з гостями міста. Запрошуємо всіх зацікавлених славутичан приєднатися до нашого клубу за інтересами. Тут об'єднуються ті, хто не лише любить Славутич, але й має плани або вже займається підприємницькою справою у сфері туризму.

У Школі гідів та гідес відбувається пошук нових ідей та маршрутів для екскурсій по місту, а також "родзинок" для туристів. Найкращі випускники проекту на цьому етапі роботи Школи вже ведуть свої авторські екскурсії.

Наступна зустріч у Школі гідів та гідес запланована на 14 грудня. У разі запитань, будь ласка, звертайтеся за телефоном 050 353 11 35 (доступний вайбер).

Просимо читачів розповсюджувати цю інформацію серед всіх зацікавлених!

 Другий іспит у Школі гідів та гідес успішно пройшов фото №1
 Другий іспит у Школі гідів та гідес успішно пройшов фото №2
 Другий іспит у Школі гідів та гідес успішно пройшов фото №3
 Другий іспит у Школі гідів та гідес успішно пройшов фото №4
 Другий іспит у Школі гідів та гідес успішно пройшов фото №5
 Другий іспит у Школі гідів та гідес успішно пройшов фото №6

Фото: Туристично-інформаційний центр Славутича / Visit Slavutych
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: