Завантаження ...
Новобудови Києва

Підтримка психічного здоров'я працівників ЧАЕС: Цикл радіоефірів від соціально-психологічного центру Славутича

Підтримка психічного здоров'я працівників ЧАЕС: Цикл радіоефірів від соціально-психологічного центру Славутича фото

Відзначаючи важливість психологічної допомоги працівникам Чорнобильської атомної електростанції, Соціально-психологічний центр м. Славутич розпочав цикл радіоефірів. Ініціатива спрямована на полегшення стресостійкості та поліпшення ментального стану тих, хто повернувся на роботу після подій, пов'язаних із воєнним станом в Україні.

Програми розроблені з урахуванням потреб ветеранів, членів їх сімей, родичів загиблих та внутрішньо переміщених осіб. Зокрема, теми включають "Невизначеність під час війни", "Методи боротьби з втомою та перевтомою", "Як впоратися з негативною інформацією" та інші.

Організатори сподіваються, що цей проєкт допоможе підвищити опірність до стресових ситуацій та допоможе працівникам легше подолати емоційні виклики.

Якщо ви або ваші колеги шукаєте кваліфіковану психологічну допомогу, не соромтеся звертатися за телефонами Центру:

  • (04579) 2-94-21
  • Телефон довіри: 067 850 91 16, 095 945 69 40 (понеділок-п'ятниця, з 9:00-13:00 та з 14:00-18:00).

Ми поруч, готові допомогти та підтримати!

Фахівці у сфері соціальної роботи наголошують, що деякі люди можуть плутатись у розумінні різниці між психологом, психотерапевтом та психіатром, що може завадити їм звертатися за допомогою. Однак між цими спеціалістами існує спільність - кожен з них працює з людьми, які стикаються з проблемами ментального здоров’я чи прагнуть попередити їх і краще зрозуміти себе.

Психологи, зокрема, спрямовані на допомогу здоровим особам, які переживають травматичні події, емоційні труднощі чи зміни в житті. Ці люди потребують підтримки, розуміння та додаткових ресурсів для того, щоб впоратися з проблемами та насолоджуватися повноцінним і щасливим життям. Якщо вам потрібна допомога кваліфікованого спеціаліста, не соромтеся звертатися!


Фото: Соціально-психологічний центр м.Славутич
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: